Consort Pere Serra, 10 anys.

Format Vídeo

El Consort Pere Serra, l’orquestra amateur de flautes de bec de Catalunya, celebra el seu desè aniversari. En aquest vídeo Eloi Fuguet, el seu director, i Núria Mata i Daniel de Mas, membres del conjunt, ens presenten aquest projecte musical obert a tothom, a totes les edats, on no importa el grau d’experiència que un tingui amb l’instrument sinó les ganes de tocar-lo en grup. Tots els seus músics són amateurs, són doncs amants de la música, i sobretot, amants de la flauta de bec.

El Consort Pere Serra rep el suport de la Catedral de Barcelona i de l’Associació Musical Windu. El vídeo ha estat creat per la productora Platea Films.

Vídeo: Whoso that wyll hymself apply

Format Vídeo

El Consort Pere Serra interpreta per finalitzar el primer assaig després de 18 mesos Whoso that wyll hymself apply (Henry VIII / Rysbye).

Hem tornat

El passat dissabte dia 4 de setembre el Consort va fer el seu primer assaig després d’un any i mig per culpa de la pandèmia de la COVID-19. Estem molt contents de poder tornar a fer música tots plegats. A més a més hem estrenat nou espai d’assaig: la imponent Sala de la Mercè de la Catedral de Barcelona.