Alonso Lobo, 400 anys

En aquest inici de curs el Consort Pere Serra està treballant algunes peces del gran compositor andalús Alonso Lobo en motiu dels 400 anys de la mort. Un compositor que si no el coneixeu ja esteu fent tard!

Alonso Lobo (Osuna, cap a 1555 – Sevilla5 d’abril de 1617) va ser un compositor andalús de música renaixentista, fill d’Alonso Lobo i de Jerónima de Borja. Encara que no tan famós com Tomás Luis de Victoria, va ser tingut en gran consideració i Victoria mateix el considerava el seu igual. La música de Lobo combina la suau tècnica del contrapunt de Palestrina amb la trista intensitat de Victoria. Alguna de la seva música també usa tècniques policorals, que eren comunes a Itàlia cap a 1600, encara que Lobo mai no va usar més de dos cors (la música coral contemporània de l’escola de Venècia n’usava sovint molts més – Gabrieli sovint escrivia per a tants cors com hi cabessin a les espaioses esglésies de Venècia).

(extret de Viquipèdia)

Fotografies: Joc de flautes 2017

Algunes fotografies del recent encontre Joc de flautes 2017, amb els Contravento, consort de flautes de bec de l’ECMM Vilanova i la Geltrú, Consort Pere Serra, orquestra amateur de flautes de bec de Catalunya, l’OFB, orquestra de flautes de bec del CMM Badalona i el Conjunt de flautes de bec del CMM Barcelona en motiu del Dia internacional de la música.

Joc de flautes 2017

Joc de flautes 2017: programa de mà

Us adjuntem el programa de mà del concert que realitzarem conjuntament amb els Contravento, consort de flautes de bec de l’ECMM Vilanova i la Geltrú, Consort Pere Serra, orquestra amateur de flautes de bec de Catalunya, l’OFB, orquestra de flautes de bec del CMM Badalona i el Conjunt de flautes de bec del CMM Barcelona en motiu del Dia internacional de la música.

Canvi d’horari: al final l’encontre es realitzarà al Castell de la Geltrú a les 17:30h.

Programa Joc de flautes 2017