Entrevista al Taller del lutier

Aquesta setmana han dedicat els primers minuts del programa el “Taller del lutier” de Catalunya Música a parlar del Consort Pere Serra. En el programa en Pere Andreu Jariod entrevista la Núria Mata, en Lluís Montoliu i a l’Eloi Fuguet, on parlen del nostre conjunt i dels seus projectes de futur. Gràcies Pere Andreu per obrir-nos les portes al programa, ens hi hem sentit molt a gust.
Us l’adjuntem a continuació el programa sencer i les entrevistes.

PROGRAMA COMPLET

ENTREVISTA A L’ELOI FUGUET

ENTREVISTA A LA NÚRIA MATA I AL LLUÍS MONTOLIU

Sortim a El taller del lutier

Aquest dissabte a les 10h del matí sortim a El taller del lutier, el programa de Catalunya Música presentat i realitzat per en Pere Andreu Jariod. En aquesta entrevista parlaran l’Eloi Fuguet, la Núria Mata i el Lluís Montoliu, i parlaran del nostre conjunt, creat ara fa 5 anys, i dels projectes de futur.

La Ronde, de Tielman Susato

A continuació us oferim la Ronde de Tielman Susato, un tema gravat en la nostra recent sessió de gravació del passat dissabte 20 de gener. La Ronde és una dansa inclosa en el recull La Danserye de Tielman Susato, impressor de música i compositor holandés de meitat de segle XVI.  En aquest recull hi ha danses i altres composicions de compositors i països diversos. L’harmonització d’aquesta Ronde però sembla ser del propi Susato.

 

Fotografies: Gravant a l’Espai Montseny

Algunes fotografies de la recent jornada de gravació del dissabte 20 de gener. Gràcies a en Josafath Larios pel teu art a la percussió, a l’Alfred Fernández per gravar-nos amb meticulositat i afecte i a l’Andreu Brunat per esdevenir les nostres orelles des del públic.