El Consort

El Consort

El Consort Pere Serra, l’orquestra amateur de flautes de bec de Catalunya, va néixer amb la voluntat d’oferir un punt de trobada als amants de les flautes de bec, un espai on poder fer música i compartir experiències al voltant d’aquest instrument. Aquest projecte musical va iniciar-se l’1 de desembre de 2012 i des d’aleshores és una orquestra de flautes de bec oberta a tothom, a totes les edats, on no importa el grau d’experiència que un tingui amb l’instrument sinó les ganes de tocar-lo en grup. Tots els seus músics són amateurs, són doncs amants de la música.

El Consort Pere Serra interpreta el repertori específic de consort o conjunt de flautes de bec, posant un especial ènfasi en el repertori renaixentista però amb una mirada oberta a la música d’altres èpoques. Recentment ha signat un conveni de col·laboració amb l’Escola Santa Anna de Barcelona (C/ Bailèn, 53) per a realitzar-hi els seus assajos i acollir-hi el seu arxiu de partitures i gravacions.

Els membres actuals del Consort Pere Serra són: Joan Alsina, Carme Batallé, Montserrat Batallé, Carolina Batet, Montserrat Còdol, Emília Cuenca, Daniel De Mas, Núria Mata, Lluís Montoliu, Jose Luís Sánchez, Salvador Soteras, Anna Torra, Montse Turull, Àngela Marsal, Jaume Tort i Etsuko Ushiyama.