El Consort

El Consort

El Consort Pere Serra, l’orquestra amateur de flautes de bec de Catalunya, va néixer amb la voluntat d’oferir un punt de trobada als amants de les flautes de bec, un espai on poder fer música i compartir experiències al voltant d’aquest instrument. Aquest projecte musical va iniciar-se l’1 de desembre de 2012 i des d’aleshores és una orquestra de flautes de bec oberta a tothom, a totes les edats, on no importa el grau d’experiència que un tingui amb l’instrument sinó les ganes de tocar-lo en grup. Tots els seus músics són amateurs, són doncs amants de la música.

El Consort Pere Serra interpreta el repertori específic de consort o conjunt de flautes de bec, posant un especial èmfasi en el repertori renaixentista però amb una mirada oberta a la música d’altres èpoques. el Consort va assajar inicialment a l’Escola de Música del Palau i actualment, després d’uns mesos residint a l’Escola Santa Anna de Barcelona, assaja a la Sala de la Mercè de la Catedral de Barcelona.

Els membres actuals del Consort Pere Serra són: Joan Alsina, Carme Batallé, Carolina Batet, Rut Costa, Emília Cuenca, Daniel de Mas, María Jesús Leo, Marià Marín Torné, Núria Mata, Lluís Montoliu, Victòria Pladellorens, Rafel Ribas, Jaume Rios, Jose Luís Sánchez, Salvador Soteras, Montse Turull, Àngela Marsal, Yuki Shimoyama, Jaume Tort.

Volem agrair a tots els flautistes de bec que en algun moment han format part de la plantilla del Consort Pere Serra. A tots ells, moltes gràcies.