El director

El director

Eloi Fuguet Surroca
(Barcelona, 1979)

Format en la interpretació de la flauta de bec en el Conservatori Municipal de Barcelona i Conservatorium van Amsterdam, ha tocat principalment en ensembles de música antiga a diverses ciutats catalanes i europees tals com l’ensemble renaixentista Fortuna d’un Gran Tempo, l’orquestra The Ripieno Consort o el famós conjunt de música antiga Il Giardino Armonico. Ha estat membre fundador dels quartets de flautes de bec En Bloc Quartet i Windu.

Té una llarga experiència en l’ensenyament i divulgació del seu instrument tan en escoles de música com en conservatoris. Actualment és professor a l’ECMM Vilanova i la Geltrú i al San Francisco International Orff Course (Estats Units). També és el director de l’orquestra amateur de flautes de bec Consort Pere Serra.

Gestor cultural format inicialment a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), ha gestionat les orquestres de cambra de Terrassa i Granollers a més de desenvolupar diverses tasques de producció i programació musical com a freelance. Ha estat programador del cicle Dissabtes de berenar al Palau Gomis del Museu Europeu d’Art Modern (MEAM), de l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú i és soci fundador de la discogràfica independent de música clàssica Beltempo Records. Actualment exerceix les funcions de gerent de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC).