El director

El director

Eloi Fuguet Surroca
(Barcelona, 1979)

Com a flautista de bec va obtenir la matrícula d’honor i premi d’honor de Grau Superior a Barcelona i ha rebut classes de Josep M. Saperas, Joan Izquierdo, Paul Leenhouts, Walter van Hauwe, Pedro Memelsdorff i Pierre Hamon. Ha tocat en ensembles de música antiga a diverses ciutats catalanes, espanyoles i holandeses. Forma part del quartet de flautes de bec Windu i ha estat col·laborador de l’ensemble renaixentista Fortuna d’un Gran Tempo, The Ripieno Consort i del famós conjunt Il Giardino Armonico. És membre fundador d’En Bloc Quartet.

Com a docent té una llarga experiència en l’ensenyament i divulgació del seu instrument, principalment en escoles de música i conservatoris. Actualment és professor a l’ECMM Vilanova i la Geltrú, al San Francisco International Orff Course (Estats Units) i director de l’orquestra amateur de flautes de bec Consort Pere Serra.

Com a gestor cultural es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Posteriorment ha gestionat les orquestres de cambra de Terrassa i Granollers a més de desenvolupar diverses tasques de producció i programació musical com a freelance. Ha estat programador del cicle Dissabtes de berenar al Palau Gomis del Museu Europeu d’Art Modern (MEAM), de l’Auditori Eduard Toldrà i és soci fundador de la discogràfica independent de música clàssica Beltempo Records. Actualment és el gerent de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC).