El director

El director

Eloi Fuguet Surroca
(Barcelona, 1979)

Músic i docent amb una llarga experiència en l’ensenyament de la flauta de bec principalment en escoles de música. Actualment és professor d’instrument a l’ECMM Vilanova i la Geltrú i al Certification program del San Francisco International Orff Course. També és el director del Consort Pere Serra, l’orquestra amateur de flautistes de bec de Catalunya.

Intèrpret d’una llarga experiència, va ser cofundador del consort de flautes de bec En Bloc Quartet i actualment és membre de l’ensemble de música renaixentista Fortuna d’un gran tempo i del quartet Windu, amb el qual ha obtingut darrerament tres Premis GEMA al grup Innovació 2016, Millor Grup Jove 2016 i Millor Grup de Música Antiga espanyol 2016 segons votació popular.

Gestor musical titulat a l’ESMUC, és el programador musical de l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, amb Stefano Cristi han creat la discogràfica independent de música clàssica Beltempo Records i gestiona els continguts a internet de diverses entitats culturals i grups musicals gràcies al seu portal eloifuguet.com.